Andra bonusar

Utöver registreringsbonusar och insättningsbonusar, finns det en hel del andra bonusar som spelbolagen erbjuder dig för att du ska stanna kvar hos dem och vinna deras pengar. Den bonusform som förmodligen är mest rakt på sak är värvningsbonusen: då får du helt enkelt pengar för att du värvar en kompis till att också bli kund hos bolaget. Som tack får du en liten belöning, oftast i form av reda kontanter.

Riskfria spel är förmodligen den mest underskattade bonusformen. Betsafe är riktigt fina på den här typen av bonus, men den förekommer hos de flesta spelbolag som erbjuder betting på sport eller andra händelser (politik, melodifestivalresultat, morgondagens väder och så vidare). Eftersom den dels kräver att du först spelar med egna pengar, dels att du sedan måste maila in i händelse av förlust, är det många spelare som struntar i att utnyttja den. Ett stort misstag om du frågar oss: den motsvarar nämligen inte en insättningsbonus på 100 eller ens 150 %, där 40 eller 50 % av pengarna är dina. Den motsvarar en oändlig insättningsbonus där du får pengar av spelbolaget att spela för utan att satsa ett öre själv! Och vi tycker det kan vara värt ett e-mail för att få spela för andras pengar och dessutom få behålla vinsterna själva.

Oavsett vad det gäller för bonus vill vi ge dig några goda råd: det första och viktigaste är garanterat att du inte bör falla för första bästa bonus. Många nya spelare blir smickrade av en rejäl insättningsbonus och sätter snabbt in pengar. Alltför sent inser de att de kunde fått bättre villkor på annat håll. Ofta glömmer de också att läsa igenom villkoren, vilket leder oss in på råd nummer två: läs alltid villkoren innan du gör något! Råd tre? Spela kallt och smart, för pengar du har. Och lycka till!